Verhuur tenten

Wij hebben tenten in de maten 4 x 8 en 5 x 8 meter met een stalen buizenframe. De tenten hebben decoratieve ramen en zijn rondom volledig af te sluiten. De stahoogte is ruim twee meter. De nokhoogte is drie tot drieënhalf meter.

Verschillende groottes
Ze zijn op verschillende manieren te koppelen. Zo kun je bijvoorbeeld twee tenten naast elkaar plaatsen. Heb je een lange tuin hebt dan kunnen wij twee tenten in de lengte koppelen. Maar we kunnen ook drie tenten koppelen, bijvoorbeeld in een L-vorm of een U-vorm. Met deze mogelijkheden kun je een gezellige binnenplaats creëren met bijvoorbeeld statafels of tafels met stoelen.

Aantal gasten
Houd rekening met ongeveer een vierkante meter persoon. Een kleine rekensom: een tent van vijf bij acht meter (40 m2) kan zo’n veertig tot vijftig personen herbergen. Let wel op dat je meer ruimte voor je gasten nodig hebt, als je een tap en/of buffet plaatst.

Prijzen
De partytent(en) wordt (worden) gebracht, op- en afgebouwd en opgehaald. De borg bedraagt € 150,00 per tent. Kijk hier voor alle prijzen.

Bezorgen
Bezorgen binnen de gemeente Haaksbergen is gratis. Buiten Haaksbergen brengen wij reiskosten in rekening.