Verhuurvoorwaarden

 1. Partytenten en springkussens worden gebracht, opgebouwd, afgebouwd en gehaald door Boberik v.o.f.

 2. De borg bedraagt € 150,00 per tent of springkussen. De borgsom ontvangt u bij het ophalen van de materialen. Eventuele schade wordt verrekend met de borgsom.

 3. Bij slecht weer of een voorspelling van slecht weer (bijvoorbeeld storm) kunnen wij helaas geen tenten of springkussens verhuren, in verband met mogelijk schade en veiligheid van u en uw gasten. Boberik v.o.f. bepaalt of de weerssituatie het toelaat om zonder risico’s tenten of springkussens te plaatsen.

 4. Open vuur (zoals barbecue├źn) in onze tenten is niet toegestaan in verband met uw eigen veiligheid. Ook andere vormen van voedselbereiding in onze tenten is verboden. Eventuele schoonmaakkosten zijn voor rekening van de huurder. Boberik v.o.f. bepaalt de hoogte van de schoonmaakkosten.

 5. Wij zijn genoodzaakt bij totaalschade de volledige kosten van een tent (€ 800,00) of springkussen (€ 1.500,00) in rekening te brengen bij de huurder. Totaalschade is als een tent of een springkussen niet meer te repareren is.

 6. Boberik v.o.f. is niet aansprakelijk voor schade tijdens het feest of bijeenkomst in de gehuurde tent of tijdens het gebruik van een springkussen.

 7. De huurder is verantwoordelijk voor alle schades die tijdens het gebruik van alle gehuurde materialen van Boberik v.o.f. ontstaan. De huurder dient zelf te zorgen voor het verzekeren van de gehuurde tent(en) en de materialen van Boberik v.o.f.

 8. Bezorgen binnen de gemeente Haaksbergen is gratis. Wij brengen reiskosten in rekening voor het op- en afbouwen van tenten en brengen en halen van materialen buiten de gemeente Haaksbergen.

 9. Reserveren is gratis. Wilt u annuleren, doet u dit dan uiterlijk 24 uur van te voren. De kosten voor te laat annuleren zijn € 50,00 per tent of springkussen.

 10. Wij verzoeken u 50% van de kosten uiterlijk vijf dagen voor de afgesproken opbouwdag bij te schrijven op rekening 13.09.69.443 t.n.v. Boberik v.o.f. te Haaksbergen. De andere helft ontvangen wij van u voor aanvang van de opbouw, evenals een kopie van uw paspoort.

 11. De aansprakelijkheid van Boberik v.o.f. reikt niet verder dan het hetgeen in de verzekeringspolisvoorwaarden van Boberik wordt vergoed.

  Ha
  aksbergen, september 2009